mini-träningsprogram

Fjällmaraton mini-träningsprogram

bas/medel/avancerat

Gratis mini-träningsprogram inför fjällmaraton, särskilt framtaget för att snabbt och effektivt förbereda dig inför påfrestningarna under just en fjällmara. Medan det här 4-veckorprogrammet inte bör ersätta ett komplett program så funkar det utmärkt som ett träningsblock under senvintern eller våren eller mer som en “tune up”-period under sommaren.

Notera att programmet passar för alla fjällmaraton (inte bara “originalet” KIA Fjällmaraton i Åre) samt Höga Kusten 43k, så pick a winner!

Översikt

3 träningsprogram

veckor långt

4-5 löppass per vecka*

Börjar på 51-81 km/v*

*beroende på programnivå

Vem passar det här programmet för? Programmet innehåller tre kompletta program som är anpassade för olika nivåer – allt för att du ska hitta ett som passar för DIN nuvarande nivå och ambition. Innan du påbörjar bör du vara bekväm med en veckovolym om minst 40-50 km för basprogrammet, minst 50-60 km för medelprogrammet, och 60-70 km för det avancerade programmet.

Översikt

3 träningsprogram

veckor långt

4-5 löppass per vecka*

Börjar på 51-81 km/v*

*beroende på programnivå

Registrera dig på vår maillista för att få vår GRATIS träningsprogram. Få mejl varje vecka med träningstips, insikter och motiverande löppass för att bli en starkare löpare.

Vem passar det här programmet för?

Programmet innehåller tre kompletta program som är anpassade för olika nivåer – allt för att du ska hitta ett som passar för DIN nuvarande nivå och ambition. Innan du påbörjar bör du vara bekväm med en veckovolym om minst 40-50 km för basprogrammet, minst 50-60 km för medelprogrammet, och 60-70 km för det avancerade programmet. 

Registrera dig på vår maillista för att få vår GRATIS träningsprogram. Få mejl varje vecka med träningstips, insikter och motiverande löppass för att bli en starkare löpare.

Vad ingår?

  • Nedladdningsbart träningsprogram i PDF-format
  • 3 separata program som är anpassade till olika nivåer
  • Schemalagda pass dag för dag inkl. detaljerade beskrivningar av alla olika pass
  • Veckoöversikt med volymmål och långpassdistans indikerade 

Gillar du vad du ser och söker ett mer komplett program? Kolla då in vårt fullständiga träningsprogram inför en fjällmara här - 26 veckor inklusive planering dag-för-dag, veckovolymmål och nedtrappningsplan, samt allt annat som du behöver för att träna rätt och vara ditt starkaste jag när startskottet går.